فرارسیدن بهارتعلیم و تربیت مبارک

با فرارسیدن بهار علم و سال تحصیلی جدید با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی، شروع دوباره و پرانرژی فعالیت های آموزشی و پژوهشی، در مسیر پیشرفت علمی و توسعه پایدار و رشد و تعالی در جامعه اسلامی آغاز می شود. این ایام سرآغاز دوره ای است که دانش پژوهان و جویندگان علم راه را بر خود هموار نموده و با بهره گیری از دانش اساتید و دانشمندان، خویش را برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده جامعه مهیا می سازند.دانشگاه به عنوان نهادی اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی و همچنین کانون تفکر و جوشش فکری در جامعه محسوب شده و در این راستا بر یکایک اعضای جامعه دانشگاهی فرض است که با ایجاد فضایی همراه با نشاط، در مسیر پویایی علمی و فرهنگی هم راستا با رهنمودهای مقم معظم رهبری (مدظله العالی) در محیط دانشگاه تلاش نمایند.آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی، به خانواده بزرگ و پر مهر علم و فرهنگ و بویژه دانشجویان جدیدالورود، که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال موفقیت، بهروزی و سعادت را آرزومندم. امید است به فضل الهی، در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آینده با علم و معرفت بیشتر در جهت پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشیم. همچنین امید است دانشجویان گرامی جدیدالورود در سال تحصیلی پیش رو با تلاش، کوشش و انگیزه‌ والای دانش طلبی، در جهت ارتقای سطح علمی و تعمق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی گامهای موثری بر‌دارند.

بهروز کرد

تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/06/29
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.